fbpx

Auto interieur reinigen in Den Haag

Auto interieur laten reinigen in Den Haag? Laat het reinigen van uw trouwe vervoersmiddel over aan de specialisten van Qactive. Hierbij doet het er niet toe in hoeverre het interieur van uw auto vervuild is geraakt. Zo kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van een algemene schoonmaakbeurt, maar ook voor het verwijderen van de de meest hardnekkige soort vuil. Hierbij is het leveren van de beste service te allen tijde onze eerste prioriteit. Plan meteen een afspraak in, vervolgens voeren we de reiniging aan huis uit, zonder voorrijkosten te rekenen.

Auto interieur in Den Haag laten reinigen door Qactive

Waarom uw auto interieur in Den Haag laten reinigen door Qactive?
– Service aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boekt u met iemand anders? Dan ontvangt u beide 10% korting
– Wanneer u meerdere diensten afneemt, krijgt u 10% korting

Laten reinigen van het auto interieur

Een auto met een vervuild interieur zorgt voor onrust en minder rijplezier. Uiteraard is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het reinigen van uw auto interieur in Den Haag, maar een goede reinigingsbeurt neemt nou eenmaal veel tijd in beslag. Bovendien heeft u het meeste succes, wanneer u professionele reinigingsmiddelen gebruikt. Om die reden kan het verstandig zijn, om het reinigen van uw auto over te laten aan een professional zoals Qactive. Doordat we bij u aan huis komen, kost het laten reinigen van het interieur van uw auto u geen extra moeite. Wel zo prettig!

Algemene reiniging tot verwijderen van hardnekkig vuil

Broodkruimels, cappuccino, braaksel, of andere soorten vervuiling. Wat voor vuil in het interieur van uw auto het ook betreft, wij reinigen het interieur van uw auto in Den Haag op professionele en grondige wijze middels dieptereiniging. Zo kunnen we uw auto voorzien van een algemene schoonmaakbeurt, maar kunnen we ook hardnekkig vuil zonder problemen voor u verwijderen.

Voorafgaand aan de behandeling bekijken we het interieur van uw auto grondig, om te bepalen welke specifieke plekken extra aandacht nodig hebben. Vervolgens reinigen we het interieur aan de hand van een aantal stappen grondig, waardoor het diepste vuil, geuren, en andere soorten viezigheid verleden tijd zijn. Hierbij maken we ten alle tijde gebruik van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen.

Reiniging in 4 stappen

Het reinigen van uw auto interieur in Den Haag vindt plaats aan de hand van de volgende 4 stappen:
1. Eerst verwijderen we het oppervlakkige vuil, zoals kruimels en andere soorten vuil
2. Vervolgens voeren we een voorbehandeling uit die ervoor zorgt dat het vuil losweekt
3. Daarna vindt de hoofdbehandeling plaatst. Onder hoge druk injecteren we de stof met water en schoonmaakmiddel. Doordat de zuigmond het water met al het vuil meteen opzuigt, blijft er geen vuil achter
4. Nadat het interieur van uw auto gereinigd is, impregneren we de stof. Zodoende is de stof beter beschermd tegen vuil, waardoor toekomstig vuil gemakkelijker verwijderd kan worden

Vriendelijke reinigingsproducten

We maken tijdens het reinigen van het auto interieur in Den Haag geen gebruik van agressieve chemicaliën die de materialen aantasten, maar maken we gebruik van een vriendelijke maar grondige reinigingsmethode en professionele apparatuur. Zodoende blijven er geen zeepresten achter die vervuiling kunnen veroorzaken en zijn we in staat om een optimaal resultaat te bereiken.

Maak een afspraak

Wilt u een reguliere reiniging inplannen? Plan in dat geval een afspraak in met gebruik van het contactformulier, vul het formulier zo volledig mogelijk in. Of neem contact op met gebruik van onderstaande mogelijkheden. Wanneer het een extreme vervuiling of specifieke situatie betreft, vragen we u om contact met ons op te nemen en een aantal foto’s van de vervuiling te versturen. Zodoende kunnen we een goede inschatting maken van de ernst van de vervuiling.

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!