fbpx

Auto interieur reinigen in Rotterdam

Uw auto interieur reinigen in noord&zuid Holland, op locatie? Uiteraard kunt u het reinigen van het interieur van uw auto op zich nemen, maar het is een tijdrovende klus die om expertise vraagt. Om die reden raden we aan om een professionele reiniger in te schakelen, zoals de specialisten van Qactive. Wij zorgen er op een professionele maar milieuvriendelijke wijze voor dat het interieur brandschoon is. Van een algemene schoonmaakbeurt tot hardnekkige vervuiling, we komen op locatie bij u langs voor het uitvoeren van een vakkundige dieptereiniging, zonder voorrijkosten door te berekenen.

Professioneel auto interieur laten reinigen in in noord&zuid Holland

Auto interieur in in noord&zuid Holland laten reinigen door Qactive staat garant voor:
– Service aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boekt u met iemand anders? Dan ontvangt u beide 10% korting
– Wanneer u meerdere diensten afneemt, krijgt u 10% korting

Interieur van auto laten reinigen

Niet alleen de externe onderdelen van de auto lijden onder het veelvuldig gebruik van uw auto, maar ook het interieur van uw auto kan op den duur vervuild raken. Koekkruimels, vlekken veroorzaakt door frisdrank, nicotinevlekken, vetvlekken op het dashboard en andere soorten vervuiling komen in interieurs van vele auto’s voor.

U kunt zelf een poging wagen en proberen uw auto interieur in Rotterdam te reinigen, maar in veel gevallen is voor optimaal resultaat zwaarder geschut nodig. Vaak is het raadzaam om te investeren in een dieptereiniging die ter plekke uitgevoerd wordt door een erkend bedrijf zoals Qactive.

Reiniging op locatie

Hoe prettig zou het zijn als wij u nu vertellen dat we bij u thuis of op uw werk langs komen, om het interieur van uw te reinigen in noord&zuid Holland? Zodoende kunt u gewoon doorgaan met waar u mee bezig was, terwijl een van onze specialisten ervoor zorgt dat het interieur van uw auto weer brandschoon wordt.

Eerst voeren we een grondige voorinspectie uit, om te achterhalen of bepaalde plekken extra aandacht nodig hebben. Daarna gaan we aan de slag met de daadwerkelijke dieptereiniging. Hierbij maken we ten alle tijde gebruik van professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen zonder agressieve chemicaliën. We reinigen uitsluitend op milieuvriendelijke wijze..

Dieptereiniging in 4 stappen

Wanneer we het interieur van uw auto reinigen volgen we de volgende stappen op:
1. Eerst verwijderen we het oppervlakkige vuil, zoals kruimels en andere soorten vuil
2. Vervolgens voeren we een voorbehandeling uit die ervoor zorgt dat het vuil losweekt
3. Daarna vindt de hoofdbehandeling plaatst. Onder hoge druk injecteren we de stof met water en schoonmaakmiddel. Doordat de zuigmond het water met al het vuil meteen opzuigt, blijft er geen vuil achter
4. Nadat het interieur van uw auto gereinigd is, impregneren we de stof. Zodoende is de stof beter beschermd tegen vuil, waardoor toekomstig vuil gemakkelijker verwijderd kan worden

Auto interieur laten reinigen? Maak meteen een afspraak

Heeft u in de auto gegeten, waardoor er door de jaren heen steeds meer vlekken in de stof zijn gekomen? Of is er sprake van een ander soort bevuiling, en wilt u daarom een afspraak maken op locatie in noord&zuid Holland? Maak voor een reguliere schoonmaakbeurt aan huis gerust een afspraak met gebruik van het contactformulier. Betreft het een specifieke situatie, zoals een zware vervuiling? In dat geval verzoeken we u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen en ons een aantal foto’s toe te sturen. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandelmethode. We vertellen graag meer over wat onze specialisten voor u kunnen betekenen.

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!