fbpx

De Qactive reinigingstactiek

Bij Qactive hebben we geen liters zeepsop of agressieve chemicaliën nodig om je bank grondig te reinigen. Onze professionele bankreinigers zorgen ervoor dat vuil en gruis volledig worden verwijderd van meubels. Wij hebben het gereedschap en de expertise om bekleding met stoom schoon te maken en vlekken te verwijderen, zodat je huis er schoon en fris uitziet.

Bank reinigen Rotterdam

Hoe reinigen wij banken

1. voorinspectie 
Wat voor bank is het bijvoorbeeld? Leer, stof, katoen, enz. De bank zelf heeft instructies, het label dat aan de bank bevat de sleutel hoe je hem kunt schoonmaken en hoe je hem niet moet schoonmaken.
2. Verwijderen van het oppervlakkige vuil
Een cruciale stap is om alle oppervlakkige vuil zoals losse haren, kruimels en stof te verwijderen. De beste manier om deze onvolkomenheden te verwijderen is om de bank grondig te stofzuigen. Stofzuigers kunnen voor vrijwel elke stof worden gebruikt. 
3. Voorbehandeling: dit zorgt ervoor dat het vuil word losgeweekt.
Net als hoe wasgoed voorbehandeld wordt, moet wij ook je bank voorbehandelen. Deze extra stap werkt om vuil los te weken. Voordat wij de hogedruk spuit tevoorschijn halen, gebruiken wij een vlekverwijderende sprayformule op de vlekken. 

Hoe reinigen wij banken (deel 2)

4. Hoofdbehandeling: 
Wij maken gebruik van hoge druk reiniging, ook wel stoomreiniging genoemd. Onze schoonmakers voegen echter wat ouderwets hard werk en aandacht voor detail toe om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke resultaten voor uw meubels leveren. 
Onder hoge druk word de stof geïnjecteerd met water en schoonmaakmiddel, de krachtige zuigmond zuigt het water gelijktijdig samen met alle vervuiling op waardoor er niks achter blijft in de meubel.
5. Impregneren: 
Tot slot kan er geïmpregneerd worden, na deze behandeling is de stof beter beschermd tegen vuil waardoor het makkelijker verwijderd kan worden. Impregnatie wordt gebruikt om poreuze, absorberende bekleding vuil- en vetafstotend te maken.

Wil je jouw bank echt schoon? Gebruik Deepcleaning

belangrijk om te weten is dat je bank na al deze moeite nog steeds niet “volledig” schoon is. Wil je echt deepcleaning, dan kun je het beste je bank laten reinigen door een expert. Zij beschikken over de moderne apparatuur die de bank doorstomen. Qactive is je betrouwbare deepcleaner in heel regio noord en zuid Holland voor het reinigen van meubels aan huis. 

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!