fbpx

Bank reinigen in Den Haag

Bank reinigen in Den Haag, omdat er door jarenlang gebruik vlekken in zijn gekomen? Of is er een ongelukje gebeurd, met een grote vlek als gevolg? Iedere bank raakt vervuild, ook wanneer je hem iedere week schoonmaakt. Denk hierbij aan zweet, maar ook aan huidschilfers, uitwerpselen van huisstofmijt, huisdieren, en andere factoren die van invloed zijn op de staat van de bank. Wil je graag korte metten maken met het vuil en vertoeven op een heerlijk, schone bank? Maak dan een afspraak voor reiniging aan huis. Wij rekenen geen voorrijkosten en staan op korte termijn voor je klaar. Welk bankstel kunnen we voor je reinigen?

Bank in Den Haag professioneel laten reinigen door Qactive

Waarom kiezen voor Qactive voor het laten reinigen van je bank in Den Haag?
– Meubelreiniging aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boekt u met iemand anders? Dan ontvangt u beide 10% korting
– Wanneer u meerdere diensten afneemt, krijgt u 10% korting

Zelf reinigen, of laten reinigen?

De meeste mensen reinigen hun bank iedere week wel, bijvoorbeeld met gebruik van een stofzuiger. Maar daar krijg je een vlek niet mee weg. Stel je voor. Je zit na een lange dag werken op de bank met je avondeten, je was van plan om je eten onder het genot van je favoriete serie op te eten. Je gaat verzitten, waardoor je bord schuin gaat en een deel van je eten op de bank valt. Het gevolg? Een vetvlek die je er zelf – na lang boenen met allerlei trucjes die je op internet gevonden hebt – niet meer uit krijgt.

Omdat veel vlekken om een speciale behandeling vragen, raden we ten alle tijde aan om meteen de hulp van een professional in te schakelen en de bank niet zelf te reinigen. Wanneer je de plek zelf probeert te verwijderen, bestaat de kans namelijk dat de vlek alleen maar verder in de stof van de bank trekt. Dankzij onze dieptereiniging kan je weer genieten van een brandschone bank in je woning in Den Haag.

Professionele reiniging in 4 stappen

Wanneer je het reinigen van je bank in Den Haag aan ons overlaat, reinigen we de bank voor een optimaal resultaat aan de hand van de volgende 4 stappen:
1. Allereerst halen we het oppervlakkige vuil weg. Denk hierbij aan kruimels, maar ook aan andere soorten vuil
2. De volgende stap is het uitvoeren van een voorbehandeling. Deze voorbehandeling zorgt ervoor dat het vuil goed los komt
3. Nu is het tijd voor de hoofdbehandeling. We injecteren onder hoge druk een mengsel van water en schoonmaakmiddel. De zuigmond zuigt het water en het vuil meteen op, waardoor er geen vuil achter blijft
4. Wanneer de bank gereinigd is, brengen we een speciale stof aan. Dit is een impregneerstof die ervoor zorgt dat de stof van de bank beter bestand is tegen vuil. Zodoende kan vuil in de toekomst gemakkelijker verwijderd worden. Het reinigen is klaar!

Maak een afspraak en laat de bank reinigen

Is het tijd dat de vervuiling in de bank in Den Haag als sneeuw voor de zon verdwijnt en wil je hem zo snel mogelijk laten reinigen? Maak dan een afspraak! Vervolgens komen we zo snel mogelijk langs op locatie in Den Haag, om de bank van een dieptereiniging te voorzien. Voordat je het weet kun je weer relaxen op een schone bank. Wanneer het een regulier reiniging betreft, kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website. Is er sprake van specifieke, of hardnekkige vervuiling? Dan vragen we je om contact op te nemen en een aantal foto’s te sturen, zodat we een geschikte behandelmethode kunnen bepalen. Wanneer mogen we jouw bank reinigen?

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!