fbpx

Bankstel reinigen

Bankstel laten reinigen? Qactive heeft alle expertise in huis om jouw bank er weer piekfijn uit te laten zien. Wij zijn opgewassen tegen het meest hardnekkige vuil. klanttenvredenheid is bij ons top prioriteit! Daarom gaan we altijd pas weg wanneer jij tevreden bent. Wanneer je een afspraak maakt voeren we de reiniging aan huis uit, zonder voorrijkosten te rekenen.

Bank laten reinigen door Qactive

Door de verschillende stappen en professionele apparatuur zal de dieptereiniging ervoor zorgen dat het diepste vuil, geuren, en andere viezigheid verdwijnen uit de stof. De behandeling bestaat uit een aantal stappen:
– Meubelreiniging aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boek je met iemand anders? Dan ontvang je beide 10% korting
– Wanneer je meerdere diensten afneemt, krijg je 10% korting

Bankstel reinigen in een paar stappen

Als je je bank laat reinigen door Qactive, voeren onze professionals de volgende stappen uit:
– Verwijderen van het oppervlakkige vuil.
– Voorbehandeling: dit zorgt ervoor dat het vuil wordt losgeweekt.
– Hoofdbehandeling: onder hoge druk wordt de stof geïnjecteerd met water en schoonmaakmiddel, de krachtige zuigmond zuigt het water gelijktijdig samen met alle vervuiling op waardoor er niks achter blijft in het meubel.
– Impregneren: tot slot kan er geïmpregneerd worden, na deze behandeling is de stof beter beschermd tegen vuil waardoor het makkelijker verwijderd kan worden.
– Mocht bovenstaande behandeling niet geschikt zijn voor je meubel of tapijt, dan zullen wij een andere behandelingsmethode toepassen. Uiteraard werken wij met een tevredenheidsgarantie!
– Bij een reguliere reiniging/opfrisbeurt kun je de afspraak zelf inplannen. Neem bij bijzonderheden in vervuiling, type stof (natuurlijke vezels) of iets anders contact met ons op per email, telefoon of whatsapp. 

Zelf reinigen of uitbesteden?

Je zit op zaterdagavond op de bank met wat vrienden, wanneer een van je vrienden zijn drankje laat vallen over de bank, wat zorgt voor een grote vlek in de bank. Je pakt snel een doekje met wat schoonmaakmiddel en begint te boenen. De volgende dag zie je dat de vlek er nog steeds zit. Die krijg ik er nóóit meer uit! Je durft de vlek niet te lijf te gaan met nog meer schoonmaakmiddel, want wat nu als het erger wordt? Misschien moet ik mijn bankstel laten reinigen door een professional, zodat ik zeker weet dat ik mijn bank niet compleet verpest.

Bank weer als nieuw na een complete reiniging

De reiniging van je bank uitbesteden aan de professionals van Qactive is een verstandige keuze. Het is een logische reactie om zelf de vlek te lijf te gaan met een schoonmaakmiddel uit je keukenkastje, maar dat is echt geen goed idee. Het kan zelfs meer schade veroorzaken dan de vlek. Laat je je bankstel reinigen door Qactive? Dan weet je dat er alleen gebruik wordt gemaakt van professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. Na een reiniging door Qactive ziet je bank er weer uit als nieuw!

Neem contact op met de professionals van Qactive

Klaar om je bank te laten reinigen? Voor een normale schoonmaakbeurt kun je een afspraak maken door het afspraakformulier in te vullen. Zijn er specifiekere vlekken of is de bank erg vervuild? Dan is het handig om contact met ons op te nemen en een aantal foto’s toe te sturen. We kunnen dan beter bepalen wat we moeten doen om het bankstel te reinigen. Voor andere vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, door ons te bellen, of door een mail of WhatsApp bericht te sturen.

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!