fbpx

Een schone en gezonde woon of werkomgeving

Wij bieden particulieren en zakelijke klanten een breed scala aan professionele reinigings mogelijkheden. Wij reinigen stoffen meubels, tapijten, vloerbedekking, matrassen, stoelen en auto interieurs. Alles word netjes voor u schoongemaakt gewoon bij u thuis. Onze diensten worden altijd netjes en vakkundig uitgevoerd. Er word gewerkt met producten die veilig zijn voor u en uw stoffering. Het reinigen en dus onderhouden van uw meubel kan de levensduur ervan aanzienlijk verlegen. Zweet, stof, vet en vlekken zullen door een grondige reiniging verdwijnen. Uw stoffen meubels worden weer mooi schoon en fris. Na afloop van de reiniging kunnen wij ook nog een vuil werende laag aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat uw meubel beschermd is en u toekomstig vuil makkelijker kunt verwijderen.

Bank

De bank, een plek waar veel tijd word doorgebracht. Zo nu en dan zal er ook op gegeten worden. Daarom is het dus extra vatbaar voor viezigheid. Etensresten, zweet, lichaamsvet en stof nestelen zich in de vezels. Uw bank weer heerlijk schoon dankzij een van onze experts.

Tapijt

U heeft een ongelukje gehad of er zitten vlekken in het tapijt. Het tapijt wordt belopen met schoenen of u heeft het al lang. Deze kan ongemerkt aardig vies zijn. Plan snel uw afspraak in om weer te genieten van een heerlijk schoon tapijt.

Fauteuil

Vuil, stof, etensresten en voornamelijk huidvet kunnen ervoor zorgen dat uw fauteuil er niet meer zo stralend uitziet dan dat u gewend bent. Dit is vaak voornamelijk terug te zien op de armleuningen. Wij zorgen ervoor dat uw fauteuil er weer als nieuw uitziet.

Eetkamerstoelen

Uw eetkamerstoelen weer brandschoon. Zeker aangezien hier op gegeten word kunnen deze aardig vies zijn. Neem snel contact op voor een afspraak.

Vloerbedekking

Ook uw vloerbekleding kan door ons grondig gereinigd worden. Verwijdering van vlekken en weer een schone vloer.

Trap

Uw beklede trap kan na verloop van tijd aardig vies worden, zeker als deze met schoenen aan belopen word. U merkt dat alleen stofzuigen niet meer voldoende is. Schakel ons in om uw trap grondig te laten reinigen.

Matrassen

U kent het vast wel, gaan slapen in heerlijk schoonbeddengoed, de meeste mensen vervangen dit elke week. Maar veel mensen hebben hun matras nog nooit schoongemaakt. En dit terwijl dit een broedplek is voor bacteriën, haren, huidcellen en huisstofmijten. Uw matras weer écht schoon dankzij onze experts.

Auto

Of u de auto nou veel of weinig gebruikt, na verloop van tijd kan het interieur aardig vies worden. Misschien eet u er wel eens wat, of u bent niet de 1e eigenaar, in dit geval is het zeker geen slecht idee om de bekleding grondig te laten diepte reinigen door een van onze experts.

Plan een afspraak
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!