fbpx

Tapijt reinigen in Den Haag

Oeps, een vlek, het is tijd om het tapijt te reinigen in Den Haag. Misschien is er door veelvuldig gebruik een vlek in het tapijt gekomen, of is er bijvoorbeeld pastasaus in gekomen. Alhoewel je er misschien meteen aan denkt om het tapijt te vervangen, is dat niet nodig. Wij kunnen er middels tapijtreiniging namelijk voor zorgen dat het tapijt er weer als nieuw uit komt te zien. Hierbij maken we te allen tijde gebruik van professionele reinigingsmiddelen en apparatuur. Vraag meer informatie aan of neem contact op voor het inschakelen van onze hulp

Tapijt laten reinigen in Rotterdam

Waarom kiezen voor onze tapijtreiniging in Rotterdam?
– Service aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boekt u met iemand anders? Dan ontvangt u beide 10% korting
– Wanneer u meerdere diensten afneemt, krijgt u 10% korting

Tapijt reinigen uitbesteden, of zelf doen?

>Je zit heerlijk op de bank met een bord pasta. Netflix aan, klaar voor een avondje voor jezelf. Je zit met je bord op schoot als jij een glas water van de salontafel wilt pakken. Het bord glijdt van je schoot en eindigt op de kop op het tapijt. ‘Aiaaiai’, schiet door je hoofd. Je veegt de pasta gauw bij elkaar en rent naar de keuken, op zoek naar een schoonmaakmiddel. Yes, je hebt iets gevonden en probeert de vlek driftig uit het kleed te halen.

Wanneer je denkt dat de vlek er helemaal uit is, kijk je van een afstandje naar het eindresultaat. De rode kleur in het crème kleed valt minder op, maar het is wel een grote licht oranje vlek geworden. Je vraagt je af of je de vlek misschien beter had kunnen laten voor wat het was, om vervolgens een professional in te schakelen.

Professionele dieptereiniging

Bovenstaande is waar. Wanneer er een vlek in het tapijt of vloerkleed zit en je weet niet hoe deze verwijderd moet worden, is het in alle gevallen het verstandigst om een professionele reiniger in te schakelen voor het reinigen van het tapijt in Den Haag. Een professionele reiniger zoals wij maakt gebruik van speciale professionele reinigingsmiddelen en apparatuur.

Hierbij maken we geen gebruik van allerlei hardnekkige reinigingsmiddelen, maar van schoonmaakmiddelen waar geen agressieve chemicaliën aan zijn toegevoegd. Op deze manier blijft de kwaliteit van je vloerkleed optimaal en kun je er na de reiniging nog jarenlang van genieten. Wel zo prettig, nietwaar?

Besteed de tapijtreiniging in Den Haag aan ons uit

Zit er een vlek in het vloerkleed en wil je het vloerkleed laten reinigen in Den Haag, voordat je overgaat tot de aanschaf van een geheel nieuw vloerkleed? Ga niet zelf aan de slag, want de kans bestaat dat je het probleem niet oplost, maar juist verergert. Schakel daarom zo snel mogelijk onze professionele hulp in, voor een optimaal eindresultaat. Neem gerust contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, te bellen naar 0621353607 of een e-mail te sturen naar info@qactive.nl

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!