fbpx

Tapijt reinigen in Rotterdam

Tapijt reinigen in Rotterdam? Een tapijt wordt veel gebruikt en is lastig te reinigen. Misschien is er een ongelukje gebeurd waardoor er een vlekje in het tapijt is gekomen, of is het tapijt door normaal dagelijks gebruik vervuild geraakt. Er zijn een hoop producten op de markt waarmee je zelf tapijt kunt reinigen, maar het reinigen van tapijt kan nog best lastig zijn. Daarom is het raadzaam om voor deze klus een professioneel bedrijf in te schakelen. Neem contact op of vraag een offerte aan voor het laten reinigen van een vloerkleed in Rotterdam.

Tapijt in Rotterdam laten reinigen door Qactive

Waarom je tapijt laten reinigen in Rotterdam?
– Service aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boekt u met iemand anders? Dan ontvangt u beide 10% korting
– Wanneer u meerdere diensten afneemt, krijgt u 10% korting

Tapijt reinigen

Op internet zijn veel tips te vinden over het reinigen van tapijt. Zo zou je een vlloerkleed kunnen reinigen met azijn, maar ook met bakpoeder en zuiveringszout. Maar wat nou als er sprake is van hardnekkige vervuiling? In dat geval voldoet het reinigen van het tapijt in Rotterdam met gebruik van allerlei huis-, tuin- en keukenmiddeltjes niet.

In dat geval biedt professionele reiniging uitkomst. Bij het reinigen van het tapijt in je woning of bedrijfspand kijken we eerst naar de ernst van de vervuiling. Zo kunnen we een algemene schoonmaakbeurt uitvoeren, maar ook het meest hardnekkige vuil verleden tijd laten zijn middels tapijtreiniging in Rotterdam.

Professionele dieptereiniging in Rotterdam

Misschien vraag jij  je af of je het tapijt zelf kunt reinigen, of het beter is om je handen daar niet vuil aan te maken. We raden in alle gevallen aan om de plek niet zelf te lijf te gaan, aangezien de kans bestaat dat je het alleen maar erger maakt. Een vlek in tapijt kan immers snel uitbreiden. Wij maken tijdens het reinigen van het tapijt in Rotterdam gebruik van professionele reinigingsmiddelen en apparatuur.

Echter maken we te allen tijde gebruik van schoonmaakmiddelen waar geen agressieve chemicaliën aan toe zijn gevoegd. Op deze manier verwijderen we de vervuiling geheel en blijft het tapijt mooi. Kan niet beter, toch? Precies!

Laat je tapijt reinigen door Qactive

Zit er door een ongeluk met rode wijn, koffie of door vieze schoenen een plek in het tapijt? Of wordt er dusdanig veel over het tapijt gelopen dat hij door de jaren heen heel vies is geworden? Het is niet nodig om te investeren in een nieuw tapijt, want wij kunnen er voor zorgen dat het tapijt weer als nieuw is. Neem voor meer informatie over het laten reinigen van het tapijt gerust contact op, of schakel meteen onze hulp in. We zijn bereikbaar via het contactformulier, door te bellen naar 0621353607 of een e-mail te sturen naar info@qactive.nl. Of vraag direct een offerte aan.

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!