fbpx

Tapijt reinigen

Eraan toe om je tapijt te reinigen? Je tapijt heeft een grote kans om vies te worden. Hij ligt immers op de vloer en je loopt er de hele dag overheen. Misschien heb je wel huisdieren, of kinderen die spelen op het vloerkleed. Of je stoot een drankje om van de salontafel, waardoor alles op je favoriete vloerkleed belandt. Zo kunnen er nare vlekken ontstaan, en vooral als je een licht gekleurd tapijt hebt. Daarnaast kan een tapijt vies gaan ruiken als deze lang niet is schoongemaakt. De hoogste tijd om deze te laten reinigen!

Tapijt laten reinigen door Qactive

Naast professioneel je tapijt laten reinigen, biedt Qactive je ook de volgende voordelen:
– Meubelreiniging aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boek je met iemand anders? Dan ontvang je beide 10% korting
– Wanneer je meerdere diensten afneemt, krijg je 10% korting

Een fris tapijt in een paar stappen

Qactive zal je tapijt reinigen door het volgen van een aantal stappen:

– We beginnen bij het verwijderen van oppervlakkig vuil
– Daarna is het de beurt aan de voorbehandeling. Hiermee weken we het vuil los van het tapijt.
– Met als hoogtepunt de hoofdbehandeling. We spuiten de stof in met water en schoonmaakmiddel. Dit gebeurt onder hoge druk. Het water wordt door de krachtige zuigmond opgezogen samen met al het vuil, waardoor er niks op het tapijt blijft liggen.
– Daarna impregneren we het tapijt. Het tapijt is daarna beter beschermd tegen vuil, zodat het later makkelijke verwijderd kan worden.
– Tevredenheid staat bij ons voorop! Wanneer deze methode niet werkt, gaan we op zoek naar een andere passende methode.
– Plan je afspraak voor een reguliere schoonmaakbeurt in via het afspraakformulier. Weet je niet zeker of deze methode voor jouw tapijt schikt is? Dan kun je contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken welke methode we moeten toepassen.

Je tapijt laten reinigen door professionals

Je tapijt reinigen gaat niet zo makkelijk en snel als het dweilen van je vloer. Terwijl het tapijt eigenlijk ook af en toe een grote schoonmaakbeurt nodig heeft. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt dit ook uitbesteden aan de professionals van Qactive. Wij komen naar jou toe om het tapijt te reinigen. Scheelt weer!

Tapijtreiniging op locatie

Je favoriete vloerkleed laten reinigen? Dan adviseren wij om dit door de professionals te laten doen van Qactive. Wanneer je zelf aan de slag gaat met schoonmaakmiddelen is het mogelijk dat je meer schade aanricht. Qactive maakt tijdens de reiniging van het vloerkleed uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen waar geen agressieve chemicaliën aan toegevoegd zijn.

Maak een afspraak en laat je tapijt reinigen door Qactive

Is je tapijt toe aan een professionele tapijtreiniging? Of het nu kleine of grote vlekken zijn, bij Qactive zorgen we ervoor dat je tapijt er weer uit ziet als nieuw. Heeft het tapijt specifieke vlekken, stuur dan een paar foto’s naar ons per mail voordat je een afspraak maakt, zodat we kunnen beoordelen welke schoonmaakmethode nodig is. Alle vragen kun je stellen via het contactformulier, of bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!