fbpx

Trap

Uw interieur weer brandschoon dankzij onze dieptereiniging! Van een algemene schoonmaakbeurt tot aan hardnekkige vervuiling, wij regelen het voor u! Bij Qactive is het leveren van de beste service prioriteit nummer 1, dit betekent dat uw wensen en behoeftes centraal staan. De middelen die wij gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën en worden niet in overvloed gebruikt. Hierdoor is her vervuiling door achtergebleven zeepresten ook uitgesloten. Voor de behandeling begint zal onze expert met u een ronde maken om te kijken of er nog specifieke vlekken zijn waar u zich aan ergert. Door de verschillende stappen en professionele apparatuur zal de dieptereiniging ervoor zorgen dat het diepste vuil, geuren, en andere viezigheid verdwijnen uit de stof. De behandeling bestaat uit een aantal stappen:

  • Verwijderen van het oppervlakkige vuil
  • Voorbehandeling: dit zorgt ervoor dat het vuil word losgeweekt.
  • Hoofdbehandeling: onder hoge druk word de stof geïnjecteerd met water en schoonmaakmiddel, de krachtige zuigmond zuigt het water gelijktijdig samen met alle vervuiling op waardoor er niks achter blijft in de meubel.
  • Impregneren: tot slot kan er geïmpregneerd worden, na deze behandeling is de stof beter beschermd tegen vuil waardoor het makkelijker verwijderd kan worden.
  • Mocht bovenstaande behandeling niet geschikt zijn voor uw meubel of tapijt, dan zullen wij een andere behandelingsmethode toepassen. Uiteraard werken wij met een tevredenheidsgarantie!
  • Bij een reguliere reiniging/opfrisbeurt kunt u de afspraak zelf inplannen. Neem bij bijzonderheden in vervuiling, type stof (natuurlijke vezels) of iets anders contact met ons op per email, telefoon of whatsapp. 
Plan een afspraak
Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!