fbpx

Vloerbedekking reinigen

Vloerbedekking laten reinigen? Vloerbedekking is een enorm populaire bedekking voor vloeren in Nederland. Niet gek, want vloerbedekking voelt prettig, isoleert goed en is in vele soorten en kleuren te verkrijgen. Maar vloerbedekking is niet zo makkelijk schoon te maken als bijvoorbeeld laminaat. Wanneer je een vlek in je vloerbedekking hebt, kan dit lang zichtbaar blijven.

Vloerbedekking laten reinigen door Qactive

Vloerbedekking laten reinigen door Qactive? Dan profiteer je altijd van de volgende voordelen:
– Meubelreiniging aan huis
– Geen voorrijkosten
– Dieptereiniging
– Scherpe prijzen
– Boek je met iemand anders? Dan ontvang je beide 10% korting
– Wanneer je meerdere diensten afneemt, krijg je 10% korting

Vloerbedekking weer als nieuw in een paar stappen

Wanneer je je vloerbedekking laat reinigen door Qactive, doen we dit volgens de volgende stappen:

– Eerst verwijderen we het oppervlakkige vuil.
– Daarna starten we de voorbehandeling, zodat het vuil wordt losgeweekt.
– Gevolgd door de hoofdbehandeling. Waar we de stof onder hoge druk inspuiten met water en schoonmaakmiddel. De krachtige zuigmond zuigt het water samen met alle vervuiling op, waardoor er niks op het vloerkleed achterblijft.
– En als laatste gaan we de vloerbedekking impregneren. Na deze behandeling is de vloerbedekking beter beschermd tegen vuil waardoor het makkelijker verwijderd kan worden.
– Wanneer deze stappen niet werken voor jouw vloerkleed, dan zullen we een andere methode toepassen. Uiteraard totdat je tevreden bent!
– Je kunt je afspraak voor een normale schoonmaakbeurt via het afspraakformulier indienen. Mocht je niet zeker zijn of dit geschikt is voor jouw vloerkleed, dan kun je contact met ons opnemen zodat we dit samen kunnen bespreken.

Waarom de reiniging van je vloerbedekking uitbesteden

Vloedbedekking laten reinigen? Je hebt je vloerbedekking al een tijdje liggen, of je hebt deze net nieuw. Wat je situatie ook is, vlekken in je vloerbedekking zijn nooit fraai. Vooral als je vloerbedekking op een prominente plek in je huis ligt. Het kan ook zijn dat je vloerbedekking een onprettige geur heeft gekregen, die je al ruikt wanneer je de voordeur binnenstapt. Misschien heb je al even op internet gespeurd hoe je dit zelf kunt oplossen, maar is dat wel zo verstandig?

Dieptereiniging op locatie

Het antwoord op bovenstaande is: nee. Het is verstandig om je vloerkleed te laten reinigen door een van de professionals van Qactive. Wanneer je je vloerbedekking met een willekeurig schoonmaakmiddel probeert schoon te maken, kan dat nog meer schade opleveren. Je vloerbedekking kun je niet zo makkelijk verplaatsen als een vloerkleed of tapijt. De professionals van Qactive komen altijd op locatie. Wij maken tijdens de reiniging van een vloerbedekking gebruik van professionele apparatuur en schoonmaakmiddelen waar geen agressieve chemicaliën aan toegevoegd zijn.

Laat je vloerbedekking reinigen door Qactive

Is het tijd om je vloerbedekking te reinigen? Voor standaard vlekken kun je direct een afspraak maken via het afspraakformulier. Heb je het idee dat je vloerkleed een andere behandeling nodig heeft? Neem in dat geval contact met ons op en stuur ons een aantal foto’s toe, zodat we kunnen beoordelen welke methode nodig is. Heb je een vraag over het laten reinigen van vloerbedekking? Neem gerust contact op voor meer informatie. Laat je vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, of bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.

Whatsapp

gebruik de whatsapp knop of bericht ons op 0621353607

Email

e-mail onze klantenservice info@qactive.nl

background Layer 1

Telefoon

Bel onze klantenservice: 0621353607

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Wij staan u graag te woord 😃 Via WhatsApp kunt u al uw vragen stellen!